top of page

Projecten

Hiernaast worden huidige of recente, diverse projecten weergegeven met een korte uitleg erbij. Het gaat om grotere projecten als gehele productontwikkeling van A tot Z of kleinere projecten waarin het alleen gaat om het stukje conceptontwikkeling. Ook zijn er diverse visualisatie projecten weergegeven. 

Beugelontwerp, telefoonhouder voor nieuwe (thuis) photobooth. 

In opdracht van Propfun is er een verstelbare montagebeugel ontworpen met geïntegreerde vergrendeling en kabelgeleider en is universeel voor elke telefoon ten behoeve van een nieuw ontwikkelde 'thuis-photobooth' met innovatieve software. 

Naast dit project is er ook een verpakking ontworpen voor deze set onderdelen die verder op deze pagina te zien is.

IMG_8559.JPG

Mal delen ontwerpen van vaas voor siliconen mal t.b.v. kaarsproductie + prototyping.

In opdracht van Dimkaarsen zijn er mal-delen van een vaasontwerp ontworpen voor een silicone mal ten behoeve van unieke kaarsproductie. Deze delen zijn vervolgens gemaakt met behulp van FDM 3D printing. 

untitled.86.png

Overkapping construeren en technisch tekenen

Ten behoeve van een overkapping ontwerp (particulier) zijn 3D constructie tekeningen opgebouwd en 2D technische werktekeningen gemaakt wat het bouwproces kwalitatief en effectief bevorderd.

render.72.jpg

3D keuken ontwerp + tech. en elektr. tekeningen

In opdracht van Dennis is een 3D keuken ontwerp gemaakt en in de gewenste materialen en uitstraling gevisualiseerd. Vervolgens zijn hier van diverse aanzichten technische werktekeningen gemaakt inclusief elektriciteit punten en schema's.

TTnew_edited.jpg

Pannenring t.b.v. kookplaat met geïntregreerde afzuiging.

In opdracht van KeukenMeyt is een universele pannenring ontwikkeld voor het afzuigen van stoom op kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Verschillende lagen zijn aangebracht in de ring waardoor diverse dekselmaten passen met een locksysteem waardoor ring geheel afgesloten kan worden.

untitled.576.png

Modulair systeem keukenwand constructie.

In opdracht van KeukenMeyt is een modulair systeem ontworpen voor het construeren van een keukenwand naar wens. Met een aantal basis onderdelen inclusief blinde montage kan men gemakkelijk zijn/haar eigen keukenwand bouwen naar wens met gewenste accessoires als keukenrolhouder, kruidenrekjes, messenhouder etc. 

render1.24.jpg

Packaging design voor beugel montage tool.

In opdracht van Propfun is een maatwerk verpakking ontworpen voor een eerder beschreven project; de montagebeugel. Met behulp van een aantal lagen donker foam die met behulp van lasersnijden laag voor laag op maat gemaakt worden, ontstaat een perfect maatwerk verpakking waarin elk onderdeel optimaal beschermd wordt.

untitkk.127.jpg

Technische handleiding en render visuals.

Voor een airco unit behuizing is een technische handleiding ontworpen in zwart-wit met behulp van een 3D exploded view. Daarnaast zijn diverse render visuals gemaakt in 3 verschillende sferen voor diverse marketing doeleinden.

render backplate 5.1372b.jpg

Van 2D schets naar 3D model STL t.b.v. 3d printen.

In opdracht van Baer studio is een 2D schets van een vergeet-me-nietje omgezet naar een 3D model ten behoeve van 3D printing. Daarnaast zijn diverse render visuals gemaakt ten behoeve van marketing doeleinden. 

untitled.818.jpg

Render visuals t.b.v. marketing doeleinden.

In opdracht van Foamtex zijn verschillende render visuals gemaakt ten behoeve van marketing doeleinden. Door middel van een 'cut-out' zijn diverse lagen/kernen binnenin zichtbaar gemaakt waardoor het voor een klant visueel duidelijk is wat hij/zij koopt.

3_edited.jpg

Van 2D naar 3D models in STEP files t.b.v nieuwe/snelle manier van productie. 

In opdracht van Hack is vanuit een aangeleverde 2D technische tekening een 3D model gemodelleerd in Step file ten behoeve van een snellere manier van productie.

untitled.719.jpg

Conceptontwikkeling diverse lamp-vazen.

Voor een conceptontwikkeling project zijn creatieve lampen bedacht, gemodelleerd en gevisualiseerd in combinatie met transparante vazen wat voor een leuk effect zorgt. 

render figuur 4.13904.jpg
bottom of page