top of page
  • Foto van schrijverIrene Borren

Wist je dat?

Wist je dat ik en mijn tweelingzus Milou 2 maanden te vroeg geboren zijn.. Dat was best spannend! Maar gelukkig helemaal gezond🌸


Wijn is wel overduidelijk mijn favoriete drankje, dat weten al mijn vrienden wel hihi🥂 Maar qua avondeten weten er maar weining dat ik helemaal gek ben op doodgewone aardappels met jus! 😅


Ik had tijdens mijn studie niet persee bedacht dat ik een eigen bedrijf wilde starten maar doordat ik ben afgestudeerd bij een zelfstandig ondernemer met een eigen bureau werd ik niet alleen geïnspireerd maar daarnaast hadden we besloten mijn afstudeerproject verder voort te zetten ná mijn studie, waardoor voor mij 1 en 1, twee was. Het ondernemersbloed heb ik dus niet persee maar ik ontwikkel mijzelf met de jaren, leer onwijs veel hierdoor en ik vind het steeds leuker worden!


Wist je dat ik tijdens mijn middelbare school jaren altijd dacht dat ik de zorg in zou gaan omdat ik de juist de vakken daarvoor had haha💁En bij een open dag & meeloopdag kwam mijn (ipo) opleiding voorbij (toendertijd nog nooit van gehoord) Ik was helemaal verkocht!


Wist je dat ik eerst een jaar ipo heb gedaan op de Hogeschool Arnhem&Nijmegen, maar na een 1 jaar helaas te weinig punten te hebben behaald, toch dezelfde studie heb opgepakt maar dan op de haagse hogeschool!


Mijn moeder en haar hele familie komt uit Brabant en mijn Vader en zijn familie uit Ede. Ik ben dan ook geboren in Ede en woon daar al mijn hele leven, maar nou moet ik net het leukste vriendje treffen die toevallig uit Brabant komt (in het dorp dat naast het dorp ligt waar mijn moeder is opgegroeid en waar haar familie nog woont) Is dat niet weer mega toevallig..


Wist je dat ik mega eigenlijk een mega georganiseerd persoon ben. Alles moet netjes zijn, geordend, op de juist plek liggen/staan. Soms een beetje TE.. Mijn laptop is een geheel georganiseerde database zodat ik alles zo snel en efficient mogelijk kan terugvinden. Love it🤩


En ik houd mega erg van feestjes en festivalletjes! Lekker dansen met wijntkes, mygod wat heb ik daar weer zin in! Wanneer mogen weeeer?💃


Ik hoop dat jullie t leuk vonden en heb je nog andere vragen? Stel ze gerust!🥰2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page