Throwback optimalisation

We nemen een kijkje in deze koffiemachine! 🧐 Dat is natuurlijk niet hetgene waar we gelijk aan moeten denken bij deze visual.


Even een throwbackje naar het leuke project waarin dit product geoptimaliseerd moest worden naar een versie waarin meer mogelijkheden vrij kwamen, namelijk het kwijt kunnen van een grote kan onder deze machine! Een verhoging moest er dus komen maar hoe kunnen we dat op zo'n eenvoudig en efficient mogelijk realiseren waarbij geen aanpassingen gedaan hoeven te worden aan het bestaande object en waarbij universaliteit centraal staat.


Met 2 u-vormige (gespiegelde) constructie elementen en verbindende kokers wordt het gehele frame mooi naar beneden doorgetrokken. Met extra tools voor het verwerken van een raampje en het wegwerken van elekta aan de achterkant.


project #opdracht#visualisation#productdesign#designer#engineering#designengineer#concept#define#materialisation#production#produce#product#render#3dmodeling#cad#technical#drawing#visuals#visualisation#business#ownbusiness#designprocess#phases#realistion#freelance#growing#manufacturing#developing#innovate


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven