top of page
sleutelkraan drawing.jpg

Design engineering.

Heeft u een totaalconcept maar heeft u niet de benodigde tools om dit tot een productieklaar gedetaillerd eindmodel te tillen?

Van concept naar productie-klaar model

Wanneer de keuzes gemaakt zijn wat betreft de conceptvoostellen met alle aspecten van dien, kan de slimme uitwerking, engineering, beginnen!

Materialisatie

Welk(e) materia(a)l(en) gaan we toepassen voor het functionele product en welke productietechnieken komen hierbij kijken? Om het productontwerp zodanig door te ontwikkelen tot een productieklaar model, moet er rekening worden gehouden met de eigenschappen van materialen en de specificaties van de productie/maakbaarheid.

Technische documentatie

Slimme oplossingen & de finetuning van een ontwerp wordt gerealiseerd in deze fase. Vanuit weer enkele keuzemomenten en conclusies kan het product gedefinieerd worden in technische documentatie als technische tekeningen, detail- en samenstellingstekeningen en visualisatie voor productie doeleinden.

Terugkoppeling & keuzes

Nog meer keuzemomenten, 

terugkoppel momenten,

aanpassingen,

conclusies, aanpassingen

enzovoort. Om het proces te bevorderen kunt u gebruik maken van mijn andere dienst, prototyping. Ik beschik over 3D printers waarmee ik in staat ben om in een vroeg stadium bepaalde aspecten te testen/te bepalen die het ontwerpproces bevorderen.

What people Say

INDEEONT 2.jpg
keukenmeyt2.jpg

Henkjan, KeukenMeyt - Keuken- interieur adviesbureau

"Bijzonder prettig met Irene samen te werken, denkt goed mee,
creatief, goede communicatie en uitstekend werk!"
bottom of page